Muistatko nämä Britney Spearsin rohkeimmat poseeraukset – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears valittiin taannoin 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen menestyneimmäksi artistiksi koko maailmassa. Poptähti hallitsikin myynti- ja hittilistoja lähes suvereenisti varsinkin vuosikymmenen alkupuoliskon, jolloin hän oli todellinen seksisymboli miljoonille pojille ja miehille.

Nuori poptähti hämmästytti aikoinaan poseeraamalla jo teini-ikäisenä promokuvissaan rintaliiveissä. Nykyisin moinen on jo arkipäivää, mutta aikanaan Britneyn riisuminen aiheutti suuren kohun. Nyt Spearsin uran rohkeimpia kuvia on koottu kuvagalleriaan, jossa voi tehdä pikaisen katsauksen neitokaisen uran ikimuistoisimpiin kuviin.

Kolmen vuoden takaisen hermoromahduksensa jälkeen Britney on keskittynyt juhlimisen sijaan työhön ja perhe-elämään. Uutta materiaaliaan kuluvana vuonna työstänyt supertähti julkaisee uuden levynsä maaliskuussa. Spearsin edellinen levy menestyi varsin mukavasti, joten siltä osin ura voi nykyisin hyvin.