David Hasselhoff: ”Vuotanut kännivideo oli merkki Jumalalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä David Hasselhoff on ollut viime vuosina esillä lähinnä päihdekierteensä merkeissä. Asia tuli kertaheitolla esiin kolme vuotta sitten, kun julkisuuteen vuoti raju paljastusvideo.

Taylor-Ann -tyttärensä kuvaamalla ja julkaisemalla videolla David Hasselhoff nähtiin örveltämässä kaatokunnossa Las Vegasissa sijaitsevan hotellin lattialla. Nyt näyttelijä on viimein itsekin kommentoinut tuota paljastusvideota ja yllättäen kiittänyt julkisesti tytärtään sen julkaisemisesta.

58-vuotiaan tähden mukaan vasta video ja siitä aiheutunut kohu saivat hänet ymmärtämään ongelmansa laajuuden, mutta vielä vuonna 2009 hän joutui alkoholismin takia kolme kertaa sairaalahoitoon. Hasselhoff myöntää taistelleensa vuosien ajan alkoholismia vastaan ja menettäneensä elämäsä hallinnan. Video sai hänet kuitenkin ottamaan viimein itseään niskasta kiinni, kun ongelma tuli julkisuuteen.

– Olin kertakaikkiaan kuin karkuun päässyt juna ilman minkäänlaista ohjausta. Videon ansiosta ymmärsin, että se oli ongelma joka minun pitää hoitaa kuntoon. Kun näin videon, minut valtasi uskomaton rauhallisuuden tunne. Jumala antoi minulle merkin lopettaa. Oli aika coolia, että tyttäreni näytti minulle millainen minä olen ja kertoi olevansa peloissaan, David Hasselhoff kertoi People-lehdelle.