Jessica Alba, Emma Roberts ja Chloe Moretz upeina julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Julia Robertsin teini-ikäinen veljentytär Emma Roberts sai tilaisuuden poseerata kahden muun näyttävän Hollywood-kaunottaren kanssa osallistuessaan viime viikolla Miu Miu -liikeen avajaisiin Lontoossa.

Emma sai nimittäin avajaisjuhlissa seurakseen kaksi muuta supertähteä, kun paikalla olivat myös supertähti Jessica Alba sekä Kick Ass -elokuvan 13-vuotias tähti Chloe Moretz. Näyttävä tähtikolmikko varastikin tilaisuudessa show’n poseerauksillaan. Paikalla oli myös Jessican aviomies Cash Warren, mutta hän ei suostunut kuviin leffakaunotarten kanssa.

19-vuotias Emma Roberts on Julia Robertsin veljen, näyttelijä Eric Robertsin tytär. Emma teki ensimmäisen näkyvämmän elokuvaroolinsa Blow-elokuvassa jo yhdeksänvuotiaana. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2009 Koirahotelli-elokuvassa. Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.