Justin Bieber: ”Englanti on masentava paikka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Justin Bieber on ollut jo parin viikon ajan Euroopassa markkinoimassa itseään ja My Worlds -levyään. Lukuisia televisioesiintymisiä tehnyt 16-vuotias laulajatähti on viettänyt runsaasti aikaa myös Englannissa. Ilmeisesti hän ei ole kuitenkaan viihtynyt saarivaltiossa.

Nyt Justin on nimittäin paljastanut olevansa miljoonien muiden turistien kanssa samaa mieltä siitä, että Englanti on masentava paikka sekä säätilan että surkean ruoan takia.

– En voisi asua täällä, koska sää on erittäin masentava. Pidän kuitenkin täkäläisistä tytöistä. Ruoasta en kuitenkaan oikeastaan pidä, Justin Bieber muotoili BBC Radio 2 -kanavan haastattelussa.

Tämän lisäksi Justin kuitenkin totesi pitävänsä englantilaisesta korostuksesta ja kertoi, että Petteri Punakuono -kappale kuulostaa paremmalta brittikorostuksella kuin amerikkalaisittain. Äskettäin Justin sai kuulla olevansa endolla Grammy-kilpailussa sekä Paras uusi artisti että Paras pop-albumi -sarjoissa.