Rocklegenda liian väsynyt hoitelemaan bändäreitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta menestystä niittänyt rocklegenda Meat Loaf oli muutama vuosi sitten otsikoissa, kun hän kielsi kuvaamisen koko kiertueellaan, ja päätöksen syyksi epäiltiin 140 kiloisen artistin lihavuutta. Tähden tiedottaja ei tuolloin kiistänyt väitteitä.

Nyt Meat Loaf on jälleen esillä, kun hän on muistellut lehtihaastattelussa suosionsa kulta-aikoja. Tunnetulla rocktähdellä olisi tuolloin ollut naisseuraa niin paljon kuin olisi halunnut, ja mies itse kertoo saaneensa paljon irstaitakin ehdotuksia. Hän oli kuitenkin omien sanojensa mukaan kiertueillaan yleensä liian väsynyt viemään bändäreitään sänkyhommiin.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että jos minulla olisi ollut energiaa viedä naisia sänkyyni, en silloin ole tehnyt tarpeeksi konserttini eteen. Naiset raivostuivat minulle kun en ottanut heitä hotellihuoneeseeni. He sanoivat ilkeitä asioita ja osa aneli pääsyä huoneeseeni. He seisoivat huoneeni ovella ja minä huusin että heidän pitää poistua, Meat Loaf kommentoi brittiläisessä Loose Women -ohjelmassa.