Mila Kunis: ”150 miestä katsoi seksikohtaustamme”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär nähdään pian kohutussa Black Swan -elokuvassa rohkeassa lesboroolissa.

Ensi vuonna Mila Kunis tähdittää Friends with Benefits -nimistä elokuvaa yhdessä poptähti-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa. Leffan kuvaukset on nyt saatu tehtyä, eivätkä ne olleet näyttelijäkaunottarelle aina kovin mieluisia. Mila on nyt nimittäin paljastanut, että seksikohtaukset olivat harvinaisen noloja.

– Se oli todella epämiellyttävää. Me jouduimme kuvaamaan seksikohtauksia kahden viikon ajan. Siellä oli koko ajan 150 kuvausryhmän miestä katsomassa vierestä meidän ”paikkojamme”. Se oli niin väärin, Mila Kunis valitteli Hollywood.comille.

Aiemmin Kunis kertoi isänsä joutuneen poistumaan elokuvateatterista nähtyään tyttärensä harrastamassa lesbokseksiä Natalia Portmanin roolihahmon kanssa.

– Isä käveli ulos elokuvateatterista, kun minä ja Portman aloimme sekstailemaan. Minun kävi sääliksi häntä, sillä ensi kesänä ilmestyvässä Friends with Benefits -elokuvassa minut nähdään tekemässä samoja asioita Justin Timberlaken kanssa. Epäilen isälleni tällaisten roolien olevan liikaa ja hän ei haluaisi minun tekevän niitä. Minun täytyy varmaan antaa hänelle porttikielto elokuvateatteriin, Kunis naureskeli Parade-lehdelle.