Miljoonat näkivät onnettomuuden suorassa tv-lähetyksessä – katso hurja video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat saksalaiset kauhistuivat lauantaina, kun television huippusuositussa Wetten, dass…? -ohjelmassa tapahtui raju onnettomuus. Viihdeohjelmassa nähdään usein erilaisia vauhdikkaita tempauksia, mutta nyt televisioruuduissa nähtiin jotain aivan muuta.

23-vuotias Samuel Koch yritti tempauksessaan hypätä voltilla häntä kohti kiihdyttäneen Audin ylitse jousitetuilla teräsjaloilla. Hyppy näytti onnistuvan hyvin, mutta jotain meni kuitenkin pieleen alastulossa. Nuori mies tuli nimittäin suurella nopeudella maahan suoraan kasvoilleen ja menetti välittömästi tajuntansa noin kymmenen miljoonan televisiokatsojan ja satojen studiokatsojien edessä. Katso video tilanteesta tästä tai artikkelin yltä.

Paikalla oli varmuuden vuoksi albulanssi, jonka henkilökunta kiiruhti tajuttoman potilaan luokse jo muutamassa sekunnissa. Siinä vaiheessa mies oli kuitenkin jo loukkaantunut vakavasti. Kaiken lisäksi Audia ajoi Samuelin isä. Myös ohjelman juontaja Thomas Gottschalk oli luonnollisesti kauhuissaan tapauksesta, ja lopulta ohjelma jouduttiinkin keskeyttämään tuolta illalta.