Nicky Hilton piilotteli bikineitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton ei ole perheen ainoa kaunotar, sillä hänen pikkusiskonsa Nicky Hilton on hänkin onnistunut tekemään uraa julkisuudessa. Isosiskonsa varjoon yleensä jäävä Nicky on tosin yleensä onnistunut välittelemään paparazzeja, sillä Paris on heille rahakkaampaa riistaa.

Nyt Nicky Hilton on kuitenkin ikuistettu nauttimasa aurinkoisesta vapaapäivästän uima-altaalla. Hän kuitenkin huomasi pusikoissa väijyvän kuvaajan, ja ehti piilottaa bikinivartalonsa valkoisella lakanalla.

Viime vuonna Nicky joutui rikoksen kohteeksi, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Varkaiden matkaan lähti muiden muassa kannettava tietokone sekä muuta arvoesineistöä. Saaliin arvoa ei kerrottu julkisuuteen. Samalla myös Nickyn kissat karkasivat varkaita.