Ricky Gervais talousahdingostaan: ”Varastin ruokaa koulusta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin maailmanlaajuista suosiota nauttiva brittikoomikko Ricky Gervais on varakas mies, jonka tulevaisuus on turvattu ainakin taloudellisesti. Aina niin ei ole kuitenkaan ollut, ja nyt Gerwais on paljastanut kokeneensa totaalisen köyhyyden kauhut.

49-vuotias koomikko nousi tähdeksi vuonna 2001 The Office -televisiosarjan myötä. Sitä ennen hän joutui kuitenkin taistelemaan toimeentulostaan.

– Eräänkin kerran minulla oli jälkellä enää 50 penceä, joka oli viimeinen jäänne opintorahastani. Asuntoni vesimittari oli nollassa eikä minulla ollut puhtaita vaatteita ylleni. Tarvitsin kipeästi myös suihkua, joten päätin pestä itseni ja vaatteeni samaan aikaan, Ricky Gerwais kertoi Live-lehdelle.

– Minulla oli kuitenkin pulma. Pukisinko paidan suihkuun ja käyttäisin viimeisen tipan shampoota ja vaarantaisin siten paitani. Vai käyttäisinkö vaatteiden pesuainetta ja vaarantaisin ihoni. Käytin lopulta pesuainetta, sillä tärkeintä oli että paitani näytti puhtaalta. Se oli suuri virhe, koska ihoni alkoi kutisemaan.

Lisäksi hän kertoi syöneensä aamuisin nälissään murojen kanssa kylmiä papuja, jotka molemmat hän oli varastanut koulun keittiöstä. Nykyisin Gerwaisin omaisuuden arvioidaan olevan yli 10 miljoonaa euroa.