Täh? Nämä supertähdet eivät osaa ajaa autoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy nykyisin sankka joukko nuoria supertähtiä, jotka ansaitsevat merkittävästi enemmän kuin vanhemmat kollegansa keskimäärin. Huimat ansiotulot ja miljoonien omaisuus ei kuitenkaan ole tae siitä, että näyttelijä osaisi ajaa autoa.

Taannoin laulaja Katy Perryn kanssa avioitunut Russell Brand paljasti nolostuvansa, kun hänen kiireisen vaimonsa pitää kuljettaa hänet paikasta toiseen. Sittemmin hän meni autokouluun, jotta voisi itse kaasutella minne haluaa. Ajokortittomia supertähtiä on nyt listattu People-lehden sivuile.

Lehden mukaan Potter-tähti Daniel Radcliffe kävi autokoulun vasta viime vuonna, mutta Twilight-tähti Robert Pattinson ei osaa vieläkään ajaa autoa ja pitää sitä itsekin nolona. Laulaja Amy Winehouse peräänkuulutti muutamia kuukausia sitten autokoulunopettajaa. Myös suosittu brittikoomikko Ricky Gerwais lukeutuu hauskuttajien joukkoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat