Tämän kaunottaren näyttelijäkomistus jätti – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista ja Oliver Stonen Wall Street : Money Never Sleeps -elokuvasta tuttu näyttelijä Shia LeBeouf oli syksyllä elokuviensa lisäksi otsikoissa myös siksi, että hänen kerrottiin eronneen tyttöystävästään Carey Mulliganista.

Julkkispari tapaili noin vuoden ajan, ja he olivat yhdessä muiden muassa Cannesin elokuvajuhlissa viime keväänä. Suhdetta ei koskaan julkistettu virallisesti, mutta merkit sen olemassaolosta olivat selviä. Sittemmin Mulliganin kerrottiin päättäneen karistaa Hollywoodin tomut jaloistaan ja muuttaneen takaisin Britanniaan.

Nyt Carey Mulligan on poseerannut räväkässä kirkkaanpunaisessa cocktail-mekossa Lontoossa järjestetyssä British Independent Film Awards -tilaisuudessa monien muiden julkkistähtien kanssa. Kaunottaren raportoidaan ottaneen juhlat kuitenkin rauhallisesti ilmaisesta shampanjatarjoilusta huolimatta ja käyttäytyneen korrektisti.

(Kuva: BANG Showbiz)