Suosikkisarja jättää hyvästit Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota viime vuosina saanut television hittisarja Heroes on nostanut tähdeksi muiden muassa Hayden Panettieren. Nyt suosittu televisiosarja jättää kuitenkin suomalaisillekin jäähyväiset, sillä Heroesin neljäs ja viimeinen kausi käynnistyy Subilla 19. tammikuuta.

Kevään aikana siis selviää, miten Clairen ja kumppaneiden tarina päättyy. Sarjan roolihahmot yrittivät palata jo viime kaudella takaisin normaaliin elämään, kunnes Claire (Hayden Panettiere) sai selville Nathanin (Adrian Pastar) tuhoisan juonen. Neljännen kauden alussa Claire, Hiro (Masi Oka), Peter (Milo Ventimiglia), H.R.G. (Jack Coleman) ja Matt (Greg Grunberg) yrittävät jälleen samaa, mutta salakavala Samuel Sullivan sotkee suunnitelmat hämäräbisneksillään.

Samuelin roolissa nähdään Pako-sarjan karmivana Theodore Bagwellina tutuksi tullut Robert Knepper. Samuel yrittää saada sankarit liittymään joukkoihinsa ja paljastamaan voimansa. Ystävykset joutuvat kukin tahollaan miettimään, mitä tapahtuisi, jos maailma saisi tietää heidän salaisuutensa.