Katkera aviomies: ”Poptähti syyllinen avioerooni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Laulaja kommentoi tilannettaan myöhemmin Daily Star -lehdelle ja hän kertoi joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen.

Sittemmin hän on jo palannut esiintymislavoille munuaiskivien poistamisen jälkeen, mutta nyt yksityiselämän puolella on tullut uusia mustia pilviä taivaalle. Hänet on nimittäin mainittu erään pariskunnan avioerohakemuksessa eron syyksi, Metro-lehti kertoo. Avioeroa hakevat nimittäin parhaillaan brittiläinen televisiokaunotar Polyanna Woodward ja hänen miehensä, televisiojohtaja Lee Clark.

Clark ja Andre ovat lehden mukaan olleet yhteydessä myös suoraan toisiinsa. Miehen mukaan Andren imelät tekstiviestit käänsivät hänen vaimonsa pään ja lopulta liitto kariutui avioeroon. Aviomies väittää Andren muiden muassa lähettäneen vaimolle tekstiviestin, jossa hän toivoin Polyannan olevan kanssaan sängyssä. Poptähti ei ole kiistänyt viestejä, mutta on todennut kohun olevan ylimitoitettu.