Kuumimmat lesbokohtaukset listattiin – kuvien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Homoseksuaalisuus on noussut viimeisten muutaman vuoden aikana tapetille merkittävästi useammin kuin takavuosina, ja tämä kehitys voitiin huomata myös esimerkiksi eilisissä presidentin itsenäisyysjuhlissa. Sama on toki huomattu jo vuosia sitten erityisesti Hollywoodissa.

Pian Suomenkin elokuvateattereissa nähdään Black Swan -elokuva, jonka teema kiteytyy pitkälti lesbosuhteen ja -seksin ympärille. Nyt amerikkalainen uutisjulkaisu on rankannut järjestykseen elokuvamaailman kuumimmat lesbokohtaukset. Tähän mennessä ensi-iltansa saaneista elokuvista ykköseksi on rankattu Mulholland Drive -elokuva, jossa Naomi Watts ja Laura Elena Harring nähdään läheisissä tunnelmissa.

Toisena listalla on Denise Richardsin ja Neve Campbellin Wild Things ja kolmantena Gina Gershonin ja Jennifer Tillyn Boud. Viiden kuumimman lesbokohtauksen joukkoon lukeutuvat julkaisun mukaan myös Sara Fosterin ja Jordana Brewsterin D.E.B.S. sekä Sarah Michelle Gellarin ja Selma Blairin kohtaus elokuvassa Julmia aikeita.