Linnan julkkishomot eivät seurustele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen presidentinlinnassa juhlittiin jälleen näyttävästi Suomen itsenäisyyttä sankan kutsuvierasjoukon kesken. Tänä vuonna Linnassa oli aikaisempia vuosiin verrattuna merkittävästi enemmän seksuaalivähemmistöjen edustajia, joita presidentti Tarja Halonen oli paikalle kutsunut.

Televisiojuontajanakin tunnettu Jani Toivola saapui juhliin yhdessä Mr. Gay Finlandin Kenneth Liukkosen kanssa. Monet televisiokatsojat luulivat heitä pariksi, mutta myöhemmin Toivola kertoi MTV3:n Viihdeuutisille olevansa Liukkosen kanssa vain ystäviä. Illan suoran televisiolähetyksen aikana miehet bongattiin kuitenkin muiden muassa pyörähtelemässä yhdessä tanssilattialla.

Etikettivirheeseen Toivola ei kuitenkaan syyllistynyt, sillä presidentti Halonen oli kutsunut molemmat miehet juhliin. Tuoreessa muistissa on vielä The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen muutaman vuoden takainen nolo virhe, kun hän saapui juhliin ystävänsä Siiri Nordinin kanssa. Avecina saisi nimittäin olla etiketin mukaan ainoastaan vakituinen kumppani.