Linnanjuhlien jatkoilla verinen yhteenotto – katso raju video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilisten Linnanjuhlien jatkoilla helsinkiläisessä ravintola Teatterissa nähtiin yllättäen raju yhteenotto, kun Linnanjuhlissa mukana ollut maahanmuuttaja aiheutti välikohtauksen ravintolan narikassa. Järjestyksenvalvojat ottivat miehen lopulta kiinni ja poistivat hänet ravintolasta.

Ulkona tilanne meni kuitenkin painiksi, ja frakkiasuinen mies loukkaantui päähänsä. Iltalehden paikalta kuvaaman videon perusteella mies löi päänsä ravintolan ikkunaan ja vuoti runsaasti verta lumihangelle. Tappouhkauksia ladellut mies sai lopulta apua paikalle hälytetyltä ambulanssimiehistöltä.

Mies oli mukana Linnanjuhlissa Käymäläseura Huussi ry:n Sari Huuhtasen seuralaisena. Huuhtanen kertoi Iltalehden videolla, että välikohtaus alkoi, kun miestä nimiteltiin ”mustaksi tai neekeriksi” ravintolassa. Tarkemmin hän ei kuitenkaan halunnut asiaa julkisesti kommentoida.