My Chemical Romance Suomeen maaliskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina valtavaan suosioon noussut yhdysvaltalaisyhtye My Chemical Romance palaa Suomeen jälleen maaliskuussa. Vastikään odotetun neljännen albuminsa Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys julkaissut bändi saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenalle sunnuntaina 20. maaliskuuta.

Vuonna 2001 perustettu My Chemical Romance ehti julkaista kaksi menestynyttä studiolevyä, kunnes vuonna 2006 julkaistu The Black Parade räjäytti pankin lopullisesti. Sinkkulohkaisu Welcome To The Black Parade nousi listaykköseksi useassa maassa, palkintoja sateli ja albumi sijoittui monissa musiikkilehdissä vuoden albumiksi. My Chemical Romancen vaihtoehtorock oli saanut levyllä vaikutteita muiden muassa Queeniltä ja synkkäteemainen konseptialbumi keräsi yhtyeelle uusia ystäviä ympäri maailmaa.

Uusi levy jatkaa bändin linjaa teemalevynä, joka kietoutuu laulaja Gerard Wayn luoman samannimisen sarjakuva-albumin ympärille. Levyn tarina sijoittuu vuoteen 2019, jolloin neljän lainsuojattoman ryhmä nousee jättiyritys Better Living Industriesia vastaan.

My Chemical Romance on esiintynyt Suomessa viimeksi vuonna 2007 loppuunmyydylle Helsingin Jäähallille ja tuolloin uskollisimmat fanit jonottivat päiviä päästäkseen näkemään suosikkinsa eturivistä. Maaliskuussa suomalaisfanien pitkäksi venähtänyt odotus palkitaan, kun bändi saapuu esittelemään tänne tuoreet kappaleensa ja uuden näyttävän show’nsa.