Ozzy Osbourne ja Judas Priest pääesiintyjiksi Saunaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevan kesän Sauna Open Airista on jälleen tulossa metalliväen kansanjuhla, kun suven avaukseen saapuvat pääesiintyjiksi legendaariset Ozzy Osbourne ja Judas Priest. Raskaan rockin suurimpiin ikoneihin kuuluva Ozzy Osbourne esiintyy torstaina 9. kesäkuuta, kun Judas Priest saa puolestaan kunnian päättää tapahtuman lauantaina 11. kesäkuuta.

Judas Priest on ilmoittanut ensi vuoden kiertueensa olevan sen uran viimeinen maailmankiertue, joten rundi on nimetty asiaan kuuluvasti Farewell Tour. Muita varmistuneita esiintyjiä ovat juuri loppuunmyydyllä kiertueella Suomessa oleva Helloween ja yksi Saunan toivotuimpiin bändeihin lukeutuva Saxon. Sauna Open Air järjestetään Tampereella 9. – 11. kesäkuuta 2011.

– Edellinen Tampereen keikka oli aivan mainio. Fanit olivat loistavia! Mutta tapahtuihan Tampereella paljon muutakin…. Ehdin käydä kaupungilla mittavalla pubikierroksella. Taisimme vierailla kaikissa mahdollisissa pubeissa. Lämpötila oli 25 asteen verran pakkasen puolella! Odotankin ensi kesän Sauna Open Airin keikkaa kovalla innolla, Judas Priestin alkuperäinen kitaristi K.K. Downing kertoo.