Ruotsalainen megayhtye Roxette tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan valtavaa suosiota ympäri maailman niittänyt ruotsalainen megayhtye Roxette on tekemässä paluun. Peräti 70 miljoonaa albumia 25 vuotta kestäneen uransa aikana myynyt Roxette palaa valokeilaan, vuosikymmen edellisen Room Service –studioalbuminsa jälkeen.

Paluu tapahtuu kaksitoista uutta biisiä sisältävän Charm School –studioalbumin myötä. 16. helmikuuta julkaistavalla levyllä on kuultavissa klassisia Roxette-soundeja päivitettynä 2000-luvulle. Uuden Roxette-albumin julkaisu tuntui epätodennäköiseltä kun Marie Fredrikssonilla diagnosoitiin aivokasvain syksyllä 2002. Marie onnistui kuitenkin selättämään sairauden, ja vuonna 2009 palaset loksahtivat vihdoin kohdalleen.

Ensin Marie Fredriksson vieraili Per Gesslen soolokiertueella Amsterdamissa –parivaljakko esitti yhdessä kappaleet It Must Have Been Love ja The Look. Pian sen jälkeen Roxette teki Night if the Proms –paluukiertueen esiintyen yli 600.000 ihmiselle Hollanissa, Belgiassa ja Saksassa.