Karina Smirnoffin paljastava pitsiasu hiljensi juhlijat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff on taannoin lomailemassa Karibialla, ja alati kasvavan suosionsa johdosta hänen kintereillään oli myös joukko paparazzeja. Sittemmin hän on pysynyt hyvin otsikoissa.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovat viime viikkoina pullistelleet Smirnoffin bikinikuvia. Nyt tanssijakaunotar on osalistunut Las Vegasissa järjestettyyn Fighters Only Mixed Martian Arts Awards -palkintogaalaan näyttävään mustaan pitsiasuun pukeutuneena. Upea asu olisi varmasti kohahduttanut esimerkiksi Suomen Linnanjuhlissa.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.