Brooke Shields kuvattiin ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä supermalliksi noussut Hollywood-tähti Brooke Shields oli 1980-luvulla yksi maailman suurimmista seksisymboleista. Siitä huolimatta hän menetti omien sanojensa mukaan neitsyytensä vasta 22-vuotiaana. Hän ei halunnut harrastaa seksiä aikaisemmin, koska halusi oppia tuntemaan itsensä paremmin ja koska häneltä puuttui itseluottamusta.

Nyt Shields on kuvattu The Tourist -elokuvan ensi-iltajuhlissa housupuvussa, joka sai ainakin viihdelehdissä nopeasti täystyrmäyksen. Asua ei nimittäin pidetä kovin onnistuneena ja samalla hän oli mahdollisesti myös alipukeutunut. Samoissa juhlissa esimerkiksi Angelina Jolie nähtiin nimittäin upeassa iltapuvussa.

Taannoin Shields kertoi kärsineensä masennuksesta ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. Hän paljasti olleensa esikoisensa synnyttyä hyvin itsetuhoinen ja niin masentunut, että melkein tappoi itsensä ja tyttärensä. Lipstic Jungle -televisiosarjassa viime aikoina nähty Shields sai sairauteensa apua ja on sittemmin toipunut.

Ensimmäisen elokuvaroolinsa Brooke Shields teki jo 12-vuotiaana, kun hän esitti prostituoitua elokuvassa Pretty Baby. Tuolloin hän teki elokuvassa myös alastonkohtauksen, joka kuitenkin leikattiin elokuvasta. Shields teki varsinaisen läpimurtonsa vuonna 1980 elokuvallaan Sininen laguuni. Hän oli tuolloin vasta 15-vuotias. Samaan aikaan hänet kiinnitettiin myös Calvin Kleinin malliksi. Elokuvaa seurannut jättimenestys teki hänestä yhden vuosikymmenen suurimmista tähdistä, ja hän uskaltautui poseeraamaan myös alastomana. Shields avioitui vuonna 1997 tennistähti Andre Agassin kanssa, mutta liitto päättyi eroon kahden vuoden jälkeen. Vuonna 2001 hän avioitui Chris Henchyn kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta.(Kuva: BANG Showbiz)