Näyttelijäkaunottaren Angelina Jolie -hyökkäyksen tausta selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa. Nyt hän on kuitenkin ottanut vapaata kuvauksista markkinoidakseen teattereihin juuri tullutta uutuuselokuvaansa The Tourist. Siinä Angelina nähdään yhdessä Johnny Deppin kanssa.

Kerroimme eilen kuinka amerikkalainen stand-up -koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler hyökkäsi harvinaisen rajusti Angelina Jolieta vastaan. 35-vuotias Handler haukkui stand-up -esityksessään Jolieta muiden muassa kodinrikkojaksi, v**un huo**ksi ja nartuksi. Naisen mukaan Jolie varasti miehensä Brad Pittin Jennifer Anistonilta, joka on Handlerin hyvä ystävä.

Nyt amerikkalaislehdet ovat selvitelleet hyökkäyksen taustoja, ja Chelsean mukaan hyökkäyksen syy ei ole Jennifer Anistonissa. Hän kertoi haukkuneen Jolieta julkisesti jo vuosien ajan.

– Olen pitänyt Angelinaa pilkkanani jo vuosien ajan. Siitä saakka kun suutelimme hänen veljensä kanssa, Chelsea itse totesi People-lehdelle.

– Chelsea vihaa Angelinaa, eikä ole sekuntiakaan uskonut että hän olisi hyvä ihminen, joka pelastaa lapsia ympäri maailmaa. Hollywoodissa kukaan muu kuin Chelsea ei uskalla sanoa mitä oikeasti ajattelevat Angelinasta, Handlerin lähipiiristä lisättiin.