Donna D’Errico raivostui: Joutui nakuskanneriin lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarja toi aikoinaan katsojille tutuiksi muiden muassa Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin treenatun vartalon. Donna D’Errico kuului niinikään sarjan tähtikaartiin, mutta nykyään kyseinen kaunotar tunnetaan lähinnä vuosien takaisista huumetörttöilyistään ja roolistaan elokuvassa Candyman: Day of the Dead. Hänet on myös valittu vuonna 1995 Playboyn Playmateksi.

Kaunotar pääsi nyt uudestaan ruudulle, mutta hiukan erilaisessa tilanteessa. The Sun -lehti kertoo Donnan joutuneen nimittäin lentokentällä turvaskannaukseen. Syitä tarkastukselle ei kerrottu, joten hän ei voi muuta kuin ihmetellä vihaisena saamaansa kohtelua. Kyseiset alastonskannaukset ovat saaneet paljon huomiota osakseen Yhdysvalloissa, mutta turvallisuuspäälliköiden mukaan niissä ei ole mitään väärää.

– Poikaystäväni näyttää enemmän terroristilta kuin minä tai poikani, mutta eivät he häntä pysäyttäneet. Miesagentti työnsi minut sivuun jonosta ja hän naureskeli tilanteelle kahden työtoverinsa kanssa. Hän myös osoitteli minua. Alastonskannaus oli naurettava, mutta ehkä minä olen vain niin seksikäs ja siksi he halusivat nähdä minut alastomana, D’Errico pohti The Sun -lehdelle.

Donna D’Errico oli aikoinaan naimisissa hard rock -yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin kanssa ja pariskunta tuli kuuluisaksi huumeidenkäyttönsä vuoksi. Donna ja Nikki tapasivat toisensa Mötley-rumpali Tommy Leen järjestämillä sokkotreffeillä. Lee seurusteli tuolloin Pamela Andersonin kanssa, joka on edelleen Donnan ystävä. Vuonna 2006 Donna ja Nikki hakivat avioeroa ja syyn erolle on epäilty olevan vaimon taustassa.

D’Erricon tuhlaileva elämäntyyli aiheutti ongelmia. Sixx sai myös tietää salattuja asioita ex-vaimonsa menneisyydestä. Nainen oli työskennellyt stripparina Teksasissa ja Las Vegasissa. Prostituutio ei myöskään ollut ex-vaimolle vieras asia. Eräässä haastattelussa Sixx kertoo järkyttyneensä asiasta, sillä hänellä ei ollut asiasta mitään aavistusta.