Duudsonien Amerikan valloitus alkaa Subilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten hurjapäiden luoma Dudesons in America oli yksi Music Televisionin tämän vuoden kärkilanseerauksista. 12-osaiseen sarjaan on kuvattu näyttäviä stuntteja eri puolilla Yhdysvaltoja, kun Duudsonit perehtyvät tyylilleen uskollisesti amerikkalaiseen elämänmenoon.

Sarjassa vierailevat muun muassa Jackass-tiimistä tutut Johnny Knoxville, Bam Margera ja Ryan Dunn. Hittisarja nähdään tammikuusta alkaen myös Suomessa, kun Sub esittää sarjan ensimmäisen jakson perjantaina 14. tammikuuta. Tuolloin Duudsonit matkaavat Roswelliin ja valmistautuvat ulkoavaruuden olioiden hyökkäykseen.

Toisessa jaksossa perjantaina 20. tammikuuta Hollywoodin toimintasankarit Duudsonit tekevät uusiksi kuuluisia toimintaelokuvien kohtauksia kuten Indiana Jones -juoksun vierivän jättiläiskiven alla ja jamesbondmaisen korkkiruuvihypyn autolla. Kohua herättänyt ja Yhdysvalloissa hyllytetty jakso Inkkarit ja länkkärit nähdään perjantaina 28. tammikuuta. Intiaanijärjestöt raivostuivat ohjelman sisällöstä ja Music Television päätti jättää jakson uusinnat ja nettiesityksen näyttämättä.