Emma Stonen tyylinmuutos hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja taannoin hänet nähtiin myös Zombieland-elokuvan pääosassa. Viihdelehti Stara tapasi tuolloin neitokaisen Espanjassa. Katso haastattelu tästä.

Nyt neitokainen on muuttanut tyyliään radikaalisti. Emma Stone nähtiin äskettäin Easy A -elokuvan tähtenä. Nyt hän on esitellyt uutta elokuvarooliaan varten radikaalisti muuttamansa uuden tyylinsä, sillä punatukkaisena maailmalla tunettu tähti on yllättäen muuttunut blondiksi.

Taannoin Jay Leno esitti haastattelun yhteydessä Emma Stonen vanhan arkistovideon, jossa tämä esiintyy 15-vuotiaana laulukilpailussa. Emma ei ollut kovinkaan mielissään arkistovideon löytymisestä ja esittämisestä televisio-ohjelmassa. Hän suostui kuitenkin kertomaan, että kyseessä oli ote VH1-kanavan laulukilpailusta, jossa haettiin tähtiä Patridge Family -televisiosarjaan.