Helsinki-Vantaalta tehdään realitysarja – sinustako realitytähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisella Jim-kanavalla nähdään ensi vuoden syksyllä uusi kotimainen dokumentaarinen sarja nimeltään Lentokenttä. Nordisk Filmin tuottaman ohjelman kuvaukset alkavat Helsinki-Vantaan lentokentällä keväällä 2011.

Lentokenttä-ohjelman 40 jaksossa seurataan Helsinki-Vantaan arkea. Kahdeksan päähenkilön kautta tutustutaan kentällä työskentelevien päivään, matkustajatarinoihin sekä lentohenkilökunnan värikkääseen arkeen. Vilkkaalla kentällä matkustajia tulee ja menee eikä ongelmiltakaan aina vältytä.

Lentoaseman arkea kuvaavaan sarjaan haetaan parhaillaan matkustajia verkossa. Tiukat aikataulut, vaihtelevat sääolosuhteet ja matkustajien toiveiden täyttäminen on kuitenkin arkipäivää. Rautaisten ammattilaisten avulla lentokentän arki saadaan sujumaan eikä huumoriakaan unohdeta.