Lehtiväite: Jessica Simpson tienaa käsittämättömiä rahasummia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi sekä laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Hänen edellinen avioliittonsa kariutui valtavasta mediahuomiosta huolimatta – tai juuri siitä johtuen – jo vuosia sitten, mutta äskettäin hän kihlautui viimein uudelleen.

Nyt Wwd.com raportoi yllättävän tiedon Jessican varallisuudesta. Hän on nimittäin julkaisun mukaan noussut kaikessa hiljaisuudessa maailman eniten tienaavien supertähtien joukkoon. Uskomattomalta tuntuvien väitteiden mukaan Simpson tienasi yksistään viime vuonna omaan brändiinsä perustuvien kenkien, käsilaukkujen, farkkujen, tuoksujen ja uima-asusteiden myynnillä noin 750 miljoonaa dollaria.

Simpsonin kollega Vince Camuto, jonka yhtiö omistaa päälisenssin tähden brändille, uskoo suosion johtuvan laulajan faniystävällisestä imagosta. Ihmiset pitävät Simpsonista, joten hän on samalla miehen mukaan myös tyyli-ikoni. Kaunotar itse on kertonut tuovansa ensi syksynä myyntiin uuden urheiluvaatemalliston, joka on yhdistelmä mukavuutta, naisellisuutta ja pientä hauskaa flirttiä.