Johnny Deppin itseruskettava petti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Deppin seuraava rooli nähdään The Tourist -elokuvassa Angelina Jolien rinnalla. Elokuvan ensi-ilta on 10. joulukuuta.

Nyt elokuvan ensi-iltaa on juhlittu sankan julkkisjoukon kera upeissa tunnelmissa. Johnny Depp yllätti kuitenkin sekä yleisön että kuvaajat saapumalla paikalle kasvot lähes oransseina. Viihdelehdet päättelivätkin kuvien perusteella nopeasti, että supertähden itseruskettavat eivät ole olleet aivan kunnossa. Vanity Fair -lehti haastatteli äskettäin Deppia, joka kehui innokkaasti vastanäyttelijäänsä Jolieta. Deppin mukaan hän oli erityisen mielissään Angelinan huumorintajusta.

– Oli erittäin mukava tavata ja oppia tuntemaan hänet. En tiennyt etukäteen millainen hän voisi olla ja että onko hänellä lainkaan huumorintajua. Olin kuitenkin mielissäni huomatessani, että hän on uskomattoman normaali ja että hänellä on mahtava musta ja perverssi huumorintaju, Johnny Depp kertoi Vanity Fair -lehden haastattelussa.(Kuva: BANG Showbiz)