Teinitähti rahastaa faneiltaan miljoonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu teinitähti Justin Bieber on ollut jo parin viikon ajan Euroopassa markkinoimassa itseään ja My Worlds -levyään. Lukuisia televisioesiintymisiä tehnyt 16-vuotias laulajatähti on viettänyt runsaasti aikaa myös Englannissa, jota hän aivan äskettäin haukkui myös masentavaksi paikaksi.

Nuori tähti osaa takoa markkinoilla silloin, kun rauta on kuuma. Tästä hyvänä esimerkkinä on muiden muassa Bieberin kynsilakkamallisto, hajuste, t-paidat ja jopa joulukuusen koristeet. Nyt hän on loikannut X17 Online -julkaisun mukaan keräilykorttimaailmaan, sillä hän aikoo julkaista itsestään 150 keräilykorttia ja 50 tarraa.

– Tämä tuntuu todella upealta. Lapsena unelmoin olevani vielä joskus jääkiekkopelaaja ja saavani oman keräilykortin. Muistan keränneeni tuolloin jääkiekkoilijakortteja ja se kaikki teki minut iloiseksi. Lapset saavat tuntea nyt tuntea samaa iloa minun korttieni vuoksi, Bieber kertoi X17 Online -julkaisulle.

Jotkut korteista Bieber on signeerannut henkilökohtaisesti. Keräilykorttiyhtiö Panini American on tarkoitus tuoda kortit myyntiin maanantaina. Näiden ohella on saatavilla myös Justin-minipalapeli 9 palan kera. Hinnaksi viiden kortin ja yhden tarran setille on määritelty 1,99 dollaria.