Mel Gibson on hellä isä tyttärelleen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikoissa pahoinpideltyään entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä.

Pariskunnan Lucia-tytär on myös keskellä taistelua, sillä Oksana Grigorieva ei haluaisi Gibsonilla olevan tapaamisoikeutta tyttäreensä. Oikeus ei ole kuitenkaan vielä tätä kieltänyt ja tuoreiden kuvien perusteella mies osaa olla hellä isä pienelle yksivuotiaalle Lucialle.

Grigorieva perustelee tapaamiskieltovaatimuksensa johtuvan miehen väkivaltaisesta käytöksestä. Naisen mukaan Gibson hyökkäsi hänen kimppuunsa perheen jälkikasvun ollessa hänen sylissään. Tällä hetkellä voimassa oleva yhteishuoltajuus tulisi täten naisen mukaan perua pikimmiten.