Mitä ihmettä Paris Hilton puki ylleen? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi taannoin lomailemaan poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa miehen kotikonnuille, Havaijin Molokain saarelle. Sittemmin lemmenloma on jo päättynyt, ja Hilton sai palattuaan huomata olevansa edelleen oikeusjutun pyörteissä.

Viime viikolla pelottavan laihana mallikuvissa poseerannut Hilton on nyt pitänyt vaatteensa tiukasti yllään, mutta siitä huolimatta hän on aiheuttanut hämmennystä. Vaatevalinnat eivät nimittäin olleet lopulta kaikkien mieleen, ja Parisin vitsailtiinkin suuntaavan kyseisessä valokuvassa myymään vaatekertaansa kirpputorille.

E! Online -julkaisu kertoi pari viikkoa sitten kaunottaren olevan ongelmissa hiustenpidennystensä kanssa. Hairtech International -yhtiö haastoi Parisin oikeuteen vedoten tämän käyttäneen muiden muassa kilpailevan yhtiön pidennyksiä. Hilton puolestaan väittää yhtiön käyttäneen luvattomasti hänen nimeään markkinoinnissa.

(Kuva: BANG Showbiz)