Poptähti kieltäisi silikonirinnat tyttäreltään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Laulaja kommentoi tilannettaan myöhemmin Daily Star -lehdelle ja hän kertoi joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen. Sittemmin hän on jo palannut esiintymislavoille munuaiskivien poistamisen jälkeen.

Nyt Andre on kommentoinut haastattelussa pientä tytärtään Princess Tiamiitä ja todennut toivovansa, että tytär ei aikuistuessaan ryhtyisi seuraamaan äitinsä jalanjälkiä. Äiti on nimittäin povipommi Jordanina tunnettu Katie Price.

– Olen sanonut haastattelussa, että en koskaan päästäisi Princessiä ottamaan silikoneja. Luulen, että kaikki isät ovat kanssani samaa mieltä. Hän tulee tietämään minun kantani asiaan jo hyvin nuorena ja tulen rohkaisemaan häntä tekemään oikein. Toivon vain, että hän kuuntelisi isäänsä, Peter Andre kertoi New!-lehdelle.

Viime viikolla Peter Andre mainittiin erään julkkisparin avioerohakemuksessa eron syyksi. Avioeroa hakevat nimittäin parhaillaan brittiläinen televisiokaunotar Polyanna Woodward ja hänen miehensä, televisiojohtaja Lee Clark. Miehen mukaan Andren imelät tekstiviestit käänsivät hänen vaimonsa pään ja lopulta liitto kariutui avioeroon. Aviomies väittää Andren muiden muassa lähettäneen vaimolle tekstiviestin, jossa hän toivoin Polyannan olevan kanssaan sängyssä.