Huippusuosittu Putous-sarja palaa Maikkarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime talvena suuren suosion saavuttanut viihteellinen liveshow Putous saa jatkoa 8. tammikuuta 2011 alkaen MTV3-kanavalla. Putous on edellisen kauden tapaan sekoitus hulvattomia sketsejä ja livevetoja, joiden yllätyksellisyys tulee yllättämään tekijänsäkin. Tutuksi tulleen Vuoden Sketsihahmo -kilpailun lisäksi nähdään myös paljon uutta.

Näyttelijäkaarti on sekoitus kokemusta ja uutta verta. Ruudussa nähdään seuraavat huimapäät: Jaakko Saariluoma, Ville Myllyrinne, Iina Kuustonen, Jussi Vatanen, Riku Nieminen, Joanna Haartti, Aku Hirviniemi, Jukka Rasila ja Krista Kosonen. Vastaava käsikirjoittaja ja ohjaaja on Petteri Summanen. Katso sarjan tähtien musiikkivideo tästä tai artikkelin yltä.

Ohjelman toisella tuotantokaudella mukana on vanhojen tuttujen Putous-tähtien lisäksi myös uusia lahjakkuuksia. Kauden tähdet ovat Ville Myllyrinne, Jukka Rasila, Riku Nieminen, Iina Kuustonen, Joanna Haartti, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, Krista Kosonen ja Aku Hirviniemi.