Suomalaistähdet surevat: ”R.I.P. Kari Tapio”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla kuinka yksi maamme historian menestyksekkäimmistä iskemätähdistä, Kari Tapio, menehtyi sairauskohtaukseen kotonaan 65-vuotiaana. Pari viikkoa aiemmin syntymäpäiväänsä viettäneen tähden poismeno on koskettanut monia suomalaisia syvästi.

Erityisen paljon rakastetun laulajan kuolema on koskettanut hänen läheistensä lisäksi kollegoja ja muita musiikkialan ammattilaisia. Kari ”Klabbi” Tapio oli alalla erittäin pidetty tähti. Suru-uutisen levitessä eilisen illan ja viime yön aikana lukuisat kotimaiset tähdet kaikista genreistä ovat esittäneet surunvalittelujaan esimerkiksi blogeissa, Facebookissa ja Twitterissä. Monet kotimaisista tähdistä on liittyivät myös laulajan muistoksi perustettuihin ryhmiin.

– R.I.P. Kari Tapio, iskelmälaulaja Kirsi Ranto ja poptähti Jonna Geagea puolestaan kiteyttivät monien muiden tapaan tunnelmat.

– Lepää rauhassa, Kari Tapio. Syvä kunnioitus kaikesta, Maija Vilkkumaa kirjoitti.

– R.I.P. Kari Tapio, suomalainen legenda jää ikuisesti elämään laulujensa kautta, hiphop-tähti Uniikki puki tunnelmat sanoiksi.

– Suuri päällikkö on poissa, Iskelmäradion ohjelmapäällikkö Ari Ojala totesi.

Juontaja-kunnallispoliitikko Jaana Pelkonen julkaisi Kari Tapion muistoksi koskettavan runon.