BB-Niko: ”En tiedä minä vuonna Suomi itsenäistyi ja miksi”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokaudella tänä vuonna jo toistamiseen asustanut BB-Niko Saarinen tunnetaan kyseisen realitysarjan lisäksi nykyisin lähinnä chat-juontajana ja viihdelehti Staran bloggarina. Nyt Niko on julkaissut blogiuransa ensimmäisen videoblogin.

Videossaan Niko käsittelee Suomen itsenäisyyttä ja edellisen päivän itsenäisyyspäivää. Samalla hän tulee paljastaneeksi että ei tiedä koska Suomi itsenäistyi.

– Eilen oli Linnanjuhlat. Mun on pakko myöntää tyhmyyteni, mutta mä en tiedä minä vuonna Suomi itsenäistyi, miten Suomi itsenäistyi ja miksi. Eli mitä oli ennen itsenäistä Suomea ja mikä oli se vuosi ja oliko se sitten niin että Suomi voitti jonkun sodan ja sitä kautta itsenäistyi? Niko kertoo videollaan.

– Noi kaikki asiat on mulle vähän epäselviä ja mä en niistä tiedä yhtään mitään. Mä oon ehkä historian tunneilla nukkunut. En mä edes haluasi tietää Suomen historiasta koska mä elän nykypäivää. Mun mielestä kaikkien ihmisten pitäisi elää nykypäivää. Mä oon kuitenkin ylpeä suomalaisuudestani. On hienoa jos Suomen itsenäisyys on tullut taistelemalla.