Charlie Sheenillä on vain yksi ilme?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme lokakuussa kuinka näyttelijä Charlie Sheen joutui jälleen kerran tekemisiin virkavallan kanssa kännisekoilujensa takia. Taannoin vaimonsa pahoinpitelystä vankilassakin istunut miljonäärinäyttelijä riehui tuolloin newyorkilaisessa Plaza-hotellissa.

Pian tapauksen jälkeen selvisi, että paikalla oli ollut myös nainen. Nainen oli 22-vuotias pornotähti ja prostituoitu Christina “Capri” Anderson, joka kertoi Good Morning America -ohjelmassa Charlie Sheenin muuttuneen väkivaltaiseksi häntä kohtaan kyseisen hotelliepisodin aikana ja jopa kuristaneen häntä sviitissä. Sheen haastoi naisen väitteiden vuoksi oikeuteen. Nyt hän syyttää prostituoitua kiristyksestä, sillä Anderson on Sheenin mukaan vaatinut miljoonaa dollaria vakuudeksi vaitiolostaan.

Charlie Sheen on nykyisin maailman eniten jaksolta tienaava näyttelijä. Taannoin ohjelman tuottajat joutuivat tekemään hänen kanssaan rahakkaan sopimuksen, kun Sheen uhkasi lähteä sarjasta. Nykyisin hänelle maksetaan huoimat kaksi miljoonaa dollaria jaksolta. Sitä ei välttämättä uskoisi, kun katsoo miehen poseerauksista koottua hauskaa kuvagalleriaa. Siitä saa nimittäin vaikutelman, että miehellä olisi vain yksi ilme.