Elokuvaa mainostetaan Lindsay Lohanin alastonkuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia. Kaunotar on tällä hetkellä oikeuden määräämässä pakkohoidossa Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka.

Nyt Lohan nähdään Suomenkin valkokankailla Machete-elokuvassa, jonka hän ehti kuvaamaan juuri ennen tuoreimpia tuomioitaan. Tuotantoyhtiö tosin leikkasi hänet pois elokuvan trailerista ja poisti hänen kuvansa ja nimensä kaikesta mainosmateriaalista. Äskettäin hän sai kuitenkin potkut Inferno-elokuvasta, jossa hänen oli määrä esittää pornotähteä. Lohania ei nimittäin voitu ottaa mukaan elokuvaan, koska vakuutusyhtiöt eivät enää suostuneet vakuuttamaan moniongelmaista Lohania kuvauksiin.

Lindsay ei siis ole mukana elokuvassa, mutta se ei ole estänyt tuotantoyhtiötä käyttämästä elokuvan markkinoinnissa Lohanista ennen potkuja otettua alastonkuvaa. Lohanin tilalle elokuvaan kiinnitettiin äskettäin ruotsalaissyntyinen Malin Akerman.