Kuumimmat yli 50-vuotiaat aikuisviihdetähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisviihteen maailmassa aktiiviura on usein ohi noin kolmekymppisenä, sillä erityisesti kyseinen ala korostaa nuoruutta ja kauneutta. Poikkeukset vahvistavat kuitenkin tälläkin kertaa säännön, sillä osa alan tähdistä on jo yli 50-vuotiaita.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto Holytaco on koonnut listan, johon on rankattu kuumimmat yli 50-vuotiaat aikuisviihdetähdet, joista kaikki eivät tosin enää työskentele alalla. Kuumin aikuisviihteen iäkkäämpi tähti on julkaisun mukaan 51-vuotias Nina Hartley, joka näyttää edelleen erittäin kauniilta ja nuorekkaalta.

Kauneudesta ei kuitenkaan voida puhua listan kakkosen kanssa. Hän on nimittäin yksi maailman kuuluisimmista miespuolisista aikuisviihdetähdistä, 57-vuotias Ron Jeremy. Vieläkin iäkkäämpi on kolmanneksi rankattu 70-vuotias Dave Cummings, joka on julkaisun mukaan tällä hetkellä Yhdysvaltojen vanhin aikuisviihdetähti. Neljäntenä on 58-vuotias Red Cummings ja viidentenä 76-vuotias Shigeo Tokuda.

Kymmenen joukkoon mahtuivat edellä mainittujen lisäksi myös 54-vuotias De’Bella, 50-vuotias Desi Foxx, 62-vuotias Blue Iris, 67-vuotias Bea Cummings ja alan vanhin naistähti 70-vuotias Denise Hardman.