Huumeongelmainen julkkiskaunotar tanssii tähtien kanssa?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia.

Kaunotar on tällä hetkellä oikeuden määräämässä pakkohoidossa Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka.



 



Neito haaveilee kuitenkin onnistuneesta esiintymisestä julkisuudessa, sillä lähde on paljastanut Radar Online -julkaisulle Lohanin neuvottelevan osallistumisesta Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan seuraavaan kauteen. Tilannetta on viety lähteen mukaan jo neuvottelutasolle, joten Lohanin idea edistyy kiitettävästi.



 



– Lindsay on keskustellut kyseisen sarjan tuottajien ja ABC-kanavan johtotiimin kanssa asiasta. Hän on todella kiinnostunut ja hän harkitsee tätä vakavasti. Lindsayn hoitoryhmän mukaan tämä saattaisi olla myös tytölle loistava tilaisuus palata takaisin arkeen ja töihin, lähde totesi Radar Online –julkaisulle.

– Hänellä olisi aikataulu jokaiselle päivälle ja hän pääsisi mukaan menestyvään tuotantoon ja hän saisi esiintyä. Lindsay halusi Betty Ford -klinikan hoitoryhmän hyväksynnän idealle ennen neuvotteluita ja hän sai hyväksynnän.