Michelle Keegan riisui vietteleviin kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin menestyksekkäästä Coronation Street -saippuasarjasta tunnettu brittikaunotar Michelle Keegan on Suomessa vielä varsin tuntematon tähti, mutta erityisesti Britanniassa todellinen kansansuosikki.

Seksikkäimmäksi saippuakaunottareksi viime vuonna äänestetty Keegan on poseerannut viihdelehtien sivuilla harvakseltaan, mutta nyt hänet on saatu kiinnitettyä FHM-lehden näyttäviin kuviin. Kaunotar poseeraa lehden tammikuun numerossa. Aiemmin Michelle on poseerannut lehdissä muiden muassa kuumissa rantakuvissa.

23-vuotias Michelle Keegan esittää Coronation Street -ohjelmassa Tina McIntyren roolihahmoa ja hänet on lisäksi nähty pienissä rooleissa myös muutamissa muissa sarjoissa. Keegan on palkittu roolistaan useilla arvostetuilla pysteillä, kuten Parhaana tulokkaana ja Suosituimpana tulokkaana vuonna 2008. Vuonna 2009 hänet äänestettiin Briannian saipppuasarjojen seksikkäimmäksi tähdeksi.

Michelle Keegan