Nicki Minaj kuvagallerian tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on tehnyt jo historiaa lyhyellä urallaan. Artisti on menestynyt musiikillisesti varsin hyvin, mutta myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on noteerattu laajasti.

Nicki on poseerannut viime aikoina hyvin räväköissä ja värikkäissä esiintymisasuisa, joten ei liene ihme että häntä on syytetty Lady Gagan tyylin kopioimisesta. Todellisuudessa neitokainen on kuitenkin Gagan kanssa hieman eri kaliiberia erityisesti rintavarustuksensa johdosta. Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu on koonnut tähden syntymäpäivän kunniaksi kuvagalleriaan kattavan otoksen neitokaisen tähän mennessä parhaista otoksista.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.