Jalkapallostadion räjäytettiin tomuksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha sanonta väittää, että Yhdysvalloissa kaikki on suurempaa. Tämä pätee mahdollisesti myös urheilupyhättöihin, joista yksi on nyt kohdannut tiensä pään. Fort Worthissa Texasissa sijaitseva Amon G. Carter Stadium nimittäin räjäytettiin viikonloppuna maan tasalle.

Maineikkaan stadionin tilalle rakennetaan uusi, mutta uudisrakennuksen tieltä piti ensin saada vanha pois. Se onnistui räjäyttämällä suuret katsomorakennelmat tomuksi tuhansien katsojien edessä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Alunperin jo vuonna 1930 perustetun stadionin katsomoihin mahtui yhteensä 22.000 katsojaa. Vuosien mittaan tehtyjen laajennusten myötä määrä oli noussut jo noin 44.000 katsojaan. Nyt aika oli kuitenkin ajanut vanhan stadionin ohi. Sen tilalle rakennetaan nyt hulppea 115 miljoonaa maksava stadion ja urheilukeskus. Avajaisia on määrä viettää vuonna 2012.