Anna Fari lähetti seksiviestin vahingossa isälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Anna Faris on noussut seuratuimpien Hollywood-tähtien joukkoon, ja nykyisin hänen kuvansa ovat haluttuja myös aikakauslehtien sivuille. Viime vuonna Annan rintavarustuksen koon alituista muuttumista ihmeteltiin viihdelehdissä saakka.

Nyt Anna on vieraillut Ellen DeGeneresin suositussa keskusteluohjelmassa. Haastattelussa hän paljasti joutuneensa taannoin noloon tilanteeseen tekstiviestinsä takia. Anna ja hänen aviomiehensä Chris Pratt tapasivat lähetellä toisilleen keskiviikkoisin seksiviestejä kännykällä. Noin vuosi sitten traditio loppui kuitenkin nolosti. Eräänä päivänä Anna ihmetteli miksi hänen miehensä ei vastannut lähetettyyn viestiin, mutta pian selvisi että viesti olikin lähtenyt aviomiehen sijaan isälle.

– Tuskin maltan odottaa, että näen sinut sängyssä tänä iltana, Anna paljasti viestin sisällön.

32-vuotias laulaja-näyttelijä Anna Kay Faris on näytellyt urallaan muiden muassa Lost In Translation ja Scary Movie -elokuvissa. Läpimurtonsa Anna teki kuitenkin vuonna 1999 elokuvassa Lovers Lane. Hän on pysytellyt vuosien ajan Hollywoodin b-sarjassa, eikä kaunotarta ole juuri lehtien palstoilla nähty. Taannoin Faris kasvatti kuppikokoaan huomattavasti, minkä jälkeen hänen kuvansa alkoivat kiinnostaa aivan uudella tavalla myös lehdistöä.