Tässä on vuoden seksikkäin kehätyttö 2011 – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen unelma on nyt varsin lähellä uudelle bikinikaunottarelle, kun Arianny Celeste on saanut hyvin jalkansa oven väliin viihdelehtien taholla. Malli-laulaja sai aiemmin tänä vuonna ensimmäiset kansikuvansa ja hänestä veikataan yhtä alkaneen vuoden suurimmista nousijoista mallirintamalla.

Arianny Celeste poseersi Maxim-lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Maxim-kiinnityksen muodokas mallipoppari sai saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Nyt hän on uusinut nimityksensä, sillä rintava ja seksikäs Adrianne valittiin viime viikonloppuna Las Vegasissa vuorostaan MMA Ring Girl Of The Year -voittajaksi.

22-vuotias Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.