Christinan muodot villitsivät Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui taannoin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja viime aikoina hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Noteeraamisen kaksi keskeisintä syytä sijaitsevat kuitenkin kaunottaren leukojen alla.

Nainen pukeutuu usein tavalla, joka herättää huomiota myös muissa kuin ainoastaan hänen faneissaan. Yleensä asukokonaisuudet pyrkivät nimittäin korostamaan neitokaisen avuja. Nyt Christina nähdään kuvakoosteessa, jossa hänen kuluneen vuoden näyttävimmät otoksensa on koottu yhteen.

Taannoin hän kuitenkin kertoi yrittävänsä pudottaa painoaan noin kymmenen kiloa. Tämän hän aikoo saavuttaa esimerkiksi vähentämällä hiilihydraattien ja alkoholin määrää ruokavaliossaan. Lähipiirin mukaan Christina on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Se tekee tähden hänen omasta mielestään lihavaksi.