Baywatch-kaunotar Donna D’Errico ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarja toi aikoinaan katsojille tutuiksi muiden muassa Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin treenatun vartalon. Donna D’Errico kuului niinikään sarjan tähtikaartiin, mutta nykyään kyseinen kaunotar tunnetaan lähinnä vuosien takaisista huumetörttöilyistään ja roolistaan elokuvassa Candyman: Day of the Dead. Hänet on myös valittu vuonna 1995 Playboyn Playmateksi.

Nyt Donna D’Errico on ikuistettu poseeraamassa San Diegon elokuvajuhlilla sekä harmaaseen paitaan että merkittävästi näyttävämpään violettiin ja paljastavaan iltapukuun sonnustautuneena. Kerroimme pari päivää sitten kuinka Donna D’Errico raivostui jouduttuaan lentokentällä erikoistarkastukseen niin sanotulla ”nakuskannerilla”. Kaunottaren mukaan skannaus johtui ainoastaan siitä että henkilökunta halusi nähdä hänet nakuskannerin läpi.

– Poikaystäväni näyttää enemmän terroristilta kuin minä tai poikani, mutta eivät he häntä pysäyttäneet. Miesagentti työnsi minut sivuun jonosta ja hän naureskeli tilanteelle kahden työtoverinsa kanssa. Hän myös osoitteli minua. Alastonskannaus oli naurettava, mutta ehkä minä olen vain niin seksikäs ja siksi he halusivat nähdä minut alastomana, D’Errico pohti The Sun -lehdelle.

42-vuotias Donna D’Errico oli aikoinaan naimisissa hard rock -yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin kanssa ja pariskunta tuli kuuluisaksi huumeidenkäyttönsä vuoksi. Donna ja Nikki tapasivat toisensa Mötley-rumpali Tommy Leen järjestämillä sokkotreffeillä. Lee seurusteli tuolloin Pamela Andersonin kanssa, joka on edelleen Donnan ystävä. Vuonna 2006 Donna ja Nikki hakivat avioeroa ja syyn erolle on epäilty olevan vaimon taustassa. D’Errico on aiemmin työskennellyt stripparina Teksasissa ja Las Vegasissa.