ITunesin vuoden myydyimmät julki, Ruotsi – Suomi 6-0

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin artisti Lady Gaga on niittänyt parin vuoden aikana menestystä lähes kaikilla mahdollisilla markkinoilla. Nyt hän on kuitenkin joutunut nöyrtymään eräällä merkittävällä listalla.

Maailman suurin levykauppa iTunes on tänään julkistanut vuoden 2010 myydyimmät julkaisut. Listan kattamaa aluetta yhtiö ei ilmoittanut, mutta se on todennäköisesti korkeintaan Pohjois-Eurooppa. Digitaalisen levykaupan albumilistan listaykköseksi ei kuitenkaan noussut Lady Gaga, vaan hän joutui antamaan tilaa Eminemille, jonka albumi Recovery vei ykkössijan. Lady Gagan The Fame Monster sijoittui toiseksi ja ruotsalaisen Robynin Body Talk Pt 1 kolmanneksi.

Ruotsi jyräsi muutenkin listalla, sillä Kent-yhtyeen En plats i solen sijoittui kahdeksanneksi, Robynin albumin toinen versio kymmenenneksi ja niin ikään ruotsalaisen Melissa Hornin albumi Säg ingenting till mig löytyy sijalta 12. Suomalaisia musiikkilistalla ei näy. Sen sijaan suomalainen Angry Birds menestyi hienosti sovellusten listalla.