Jouluparaati sai surullisen lopun – Petteri Punakuono sai reiän päähänsä! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuu on parhaillaan jo pitkällä, ja tänään on jäljellä enää 14 aamua jouluun. Samaan aikaan ympäri maailmaa juhlitaan tulevaa joulua jo monin tavoin. Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa joulutunnelma on jo varsin korkealla.

Nyt joulutunnelma on kuitenkin saanut rapakon takana kolauksen, kun jouluparaatiin osallistunut jättimäinen kymmenmetrinen Petteri Punakuono on saanut kohtalokkaan reiän päähänsä kesken paraatin. Punakuono oli nimittäin liian korkea mahtuakseen liikennevalojen ali. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Tuhansien ihmisten katsellessa poromaskotti sai päähänsä ammottavan reiän, joka osoittautui lopulta kohtalokkaaksi. Paraati jäi Petteri Punakuonon osalta siihen. Tarina ei kuitenkaan kerro miten lasten vanhemmat saivat selitettyä tapauksen jälkikasvulleen.