Katy Perryn iltapuku paljasti vahingossa sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Tällä viikolla laulajatähti paljasti Ellen Degeneresille pohtivansa sukunimensä vaihtoa Brandiksi, koska hän rakastaa ihmisten tapaa kutsua häntä rouva Brandiksi.

– Nimi on todella upea. Kun olen esimerkiksi yleisötilaisuudessa ja joku yrittää saada enemmän huomiotani huutamalla ”rouva Brand” niin hän onnistuu siinä täydellisesti. Käännän päätäni salamannopeasti, Katy Perry kertoi ja demonstroi tilanteen Ellen Degeneresille.

Nyt suosikkilaulaja on kuvattu tuoreen aviomiehensä kanssa julkkisjuhlissa. Pariskunta saapui paikalle mustalla tila-autolla, josta noustessaan Perryn iltapuku tuli paljastaneeksi hieman liikaa sisältöään.

26-vuotias laulaja vitsaili myös 65-vuotiaan Helen Mirrenin kustannuksella sanoen tämän olevan mustasukkainen Russellista. Perryn aviomies ja Mirren näyttelivät taannoin elokuvissa The Tempest ja Arthur. Tämä vuoksi kollegasta tuli kovin läheinen Brandille ja Perry kehoittaakin naista pysymään kaukana miehestään. Perry vitsailee asiasta lisää toteamalla, että avioliitto on toisaalta raskasta työtä, joten vastuun jakaminen ei ole hänelle vastenmielinen ajatus.