Missikaunotar vankilaan kidutuksesta! Katso raju pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Kumari Fulbright tunnettiin vielä muutama vuosi sitten kotimaassaankin lähinnä missikaunottarena. Kohuotsikoihin hän kuitenkin nousi vuonna 2007, kun neitokainen pidätettiin entisen poikaystävänsä Joshua Conwayn kidnappauksesta ja kidutuksesta.

Nyt tapauksen oikeudenkäynti on viimein saatu päätökseen, ja sen seurauksena Kumari Fulbright tuomittiin syylliseksi. Samalla hänelle määrättiin kahden vuoden ehdoton vankeustuomio.

Miss Arizona -kilpailussa aikoinaan menestyneen neitokaisen katsottiin syyllistyneen kidnappaukseen ja kidutukseen yhdessä kolmen miehen kanssa. He ottivat Conwayn kiinni aseella uhaten ja pitivät tätä vankinaan. Lisäksi miestä viilleltiin puukolla. Vankilatuomion lisäksi Kumari Fulbright tuomittiin maksamaan uhrille 15.000 dollarin korvaukset.